Archív článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 57 článků.
208_20210928_220629.jpg

Týden ve znamení 5 kategorií, 4. třídy, mladších žáků obou skupin, dorostu a juniorů. Jaké zážitky si hráči odnesli?

Předposlední zářijový týden nebylo zápasů na programu tak velké množství, z důvodu nadcházejícího týdne, kde se ve dni české státnosti odehraje spousta zápasů. Dnes si podrobněji rozebereme zážitkový přípravný turnaj 4. třídy, utkání mladších žáků kategorii C i D, dále nás čeká dorost a nesmí chybět ani juniorský tým.

196_20210906_225202.jpg

První zářijový týden nabitý! Jak jinak než zápasy.

Poslední týden, který uplynul, přinesl s sebou plně nabitý program pro hráče mladších, straších žáků a dorostu. Na ledě se taky ukázala 5. třída. Dorost měl možnost si zahrát s vítězem maďarské ligy U16 a s Olomoucí. Oba zápasy skončily pro břeclavské hráče prohrou. Mladší a starší žáci si zahráli zápasy proti třebíčskému týmu. Tím to však neskončilo. Co dále se událo v prvním týdnu měsíce září, si pojďme hned přiblížit.

191_20210830_231129.jpg

Ohlédnutí za dalším týdnem - Zahraniční turnaje i zápasy, vítězství i premiéry. Srpen je u svého konce.

Nový týden začal zápasy mladších a starších žáků. Mladší žáci si ještě v průběhu týdne zahráli zápasy s rakouskými družstvy, s Vídní a Klagenfurtem a také se vypravili na dvoudenní turnaj do Žďáru nad Sázavou. Kategorie 4. třídy také odjela na dvoudenní turnaj pod názvem "Moravia Cup“, ale tentokrát do Uherského Ostrohu. Dorost zamířil na turnaj do Polska, kde si změřil své síly se silnými soupeři, například s polským národním týmem U16 nebo s vítězem polské ligy. Junioři zakončili přípravu další výhrou a udrželi si tak neporazitelnost. První, druhá a třetí třída doma vyzvala Hodonín.

189_20210821_152844.jpg

Uplynul další hokejový týden. Junioři zůstávají neporaženi, starší žáci hostili miniturnaj a také ostatní Lvíci si zahráli zápasy.

Nový týden, nové úspěchy a neúspěchy. Bohužel pro tenhle týden platí spíše závěr minulé věty, ale i tak si hokejisti berou s sebou cenné zkušenosti a budou moc zapracovat na svých dalších výkonech. Na začátku týdne se ukázali na ledě mladší žáci a starší žáci. V úterý předvedli skvělý výkon junioři. O víkendu si zahráli turnaje starší žáci a 4. a 5. třída. Týmu dorostu se naplánované zápasy nakonec zrušily.

187_20210816_225442.jpg

Další týden je za námi! Nejmenší Lvíčci si zahráli o poháry a medaile, hráči žákovských kategorií, dorostu i juniorky také slavili úspěchy.

Uplynulý týden 9.8. – 15.8. 2021 má za sebou spoustu úspěšných zápasů a turnajů. Na ledě nechyběli ani mladší hokejisti 1-3. třídy, kteří ukázali skvělé výkony v Novém Jičíně. Na turnaji v Uherském Ostrohu se podařilo hráčům z kategorie 7. třídy porazit všechny týmy a odjížděli domů plně šťastni. Zbývající družstva 9. tříd, dorostu a juniorů odjížděla také s kladnými výsledky. Lvům se uplynulý týden dařilo. Jen tak dál!