Archív článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 21 až 30 z celkem 60 článků.
260_20220118_204135.jpg

Junioři budou hrát o postup do vyšší ligy.

Základní skupina regionální ligy juniorů dospěla ke svému konci. Lvi obsadili druhou příčku a spolu s první Třebíčí se tak stali postupujícím týmem do vyšší nadstavbové skupiny, která vyvrcholí boji o postup do ligy.

246_20211220_122749.jpg

Předvánoční čas s sebou přináší nové výsledky. Týden byl ve znamení velkého množství zápasů napříč kategoriemi

Předvánoční týden si zapsal do své statistiky jak vítězné dny, tak i ty méně úspěšné. Za nejmladší zastoupila třetí třída, která podala skvělý výkon v Brně a 5. třída, která nastoupila v Boskovicích. Zápasový týden starších měl svůj začátek hned v první pracovní den, tedy v pondělí. Naplánováno bylo utkání 7. třídy, 9. tříd a dorostu. Na ledě se v týdnu podařilo překonat soupeře 6. třídám, které vyhrály nad PSG Berani Zlín, dorost porazil dvakrát stejného soupeře Tigers Zlín a poslední adventní neděli v Břeclavi zvítězili junioři nad Uherským Ostrohem.

242_20211211_224419.jpg

Zimní týdenní souhrn je tu. Zápasů se odehrálo méně, ovšem na výhry juniorů a 8.třídy to nemělo vliv. Prvňáčci, čtvrté a páté třídy hráli také výborně

Nejmladší kategorie 1. a 2. třídy, měly před sebou náročný víkend. První zápasový den hrály doma celkem s 5 týmy, druhý den vyjely do Kuřimi, kde měly o jeden zápas méně. Čtvrťáci hráli v nedělních dopoledních hodinách na břeclavském stadionu, kde odhodlaně bojovali proti Kometě a Blansku. O rok starší předvedli dobrý výkon na domácím ledě proti brněnskému týmu. Ze starších, byl naplánován pouze jeden zápas a to starších žáků, taktéž v neděli nechyběli junioři. Obě družstva si připsala cenné vysoké výhry nad soupeři.