Archív článků

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 60 článků.
210_20211003_152654.jpg

Týden plný mládežnických zápasů. Úspěšné utkání dorostu a juniorů a poohlédnutí se za utkáními mladších i starších žáků a 4. a 5. třídy

První říjnový týden se odehrál v plném zápasovém rozsahu. Odehrálo se celkem 11 zápasů. Nejvytíženějšími byli starší a mladší žáci. Páťákům se zápas proti Znojmu nevydařil. Čtvrtá třída si zahrála proti Vyškovu a Kometě. Výsledek není tak důležitý jako projev hry, který jejich trenér pochvaloval. Kategorie dorostu zvítězila v obou zápasech. Poslední kategorií, o které si dnes něco málo povíme, jsou junioři, kteří zápas proti Kroměříži zvládli bravurně a připisují si další body.

209_20211001_150735.jpg

První mistrovské zápasy, dobré skutky, rozhovor s předsedou a akce Pojď hrát hokej. To vše se uskutečnilo v měsíci září

Další měsíc za námi, ale především nová sezóna před námi. Začaly první mistrovské zápasy napříč kategoriemi. Blíže si shrneme mládežnické kategorie, kromě 1., 2., a 3. třídy, které neměly žádné zápasy, taktéž muže a ženy. Podíváme se na inspirující čin ze psího útulku, kterým vytvářejí naši Lvi úžasný vzor pro mladé hráče. V Břeclavi se opět uskutečnila akce na podporuju mladých hráčů "Pojď hrát hokej". Náš článek ukončíme exkluzivním rozhovorem našeho předsedy. Takže na nic nečekejme a pojďme nato!

208_20210928_220629.jpg

Týden ve znamení 5 kategorií, 4. třídy, mladších žáků obou skupin, dorostu a juniorů. Jaké zážitky si hráči odnesli?

Předposlední zářijový týden nebylo zápasů na programu tak velké množství, z důvodu nadcházejícího týdne, kde se ve dni české státnosti odehraje spousta zápasů. Dnes si podrobněji rozebereme zážitkový přípravný turnaj 4. třídy, utkání mladších žáků kategorii C i D, dále nás čeká dorost a nesmí chybět ani juniorský tým.

196_20210906_225202.jpg

První zářijový týden nabitý! Jak jinak než zápasy.

Poslední týden, který uplynul, přinesl s sebou plně nabitý program pro hráče mladších, straších žáků a dorostu. Na ledě se taky ukázala 5. třída. Dorost měl možnost si zahrát s vítězem maďarské ligy U16 a s Olomoucí. Oba zápasy skončily pro břeclavské hráče prohrou. Mladší a starší žáci si zahráli zápasy proti třebíčskému týmu. Tím to však neskončilo. Co dále se událo v prvním týdnu měsíce září, si pojďme hned přiblížit.

191_20210830_231129.jpg

Ohlédnutí za dalším týdnem - Zahraniční turnaje i zápasy, vítězství i premiéry. Srpen je u svého konce.

Nový týden začal zápasy mladších a starších žáků. Mladší žáci si ještě v průběhu týdne zahráli zápasy s rakouskými družstvy, s Vídní a Klagenfurtem a také se vypravili na dvoudenní turnaj do Žďáru nad Sázavou. Kategorie 4. třídy také odjela na dvoudenní turnaj pod názvem "Moravia Cup“, ale tentokrát do Uherského Ostrohu. Dorost zamířil na turnaj do Polska, kde si změřil své síly se silnými soupeři, například s polským národním týmem U16 nebo s vítězem polské ligy. Junioři zakončili přípravu další výhrou a udrželi si tak neporazitelnost. První, druhá a třetí třída doma vyzvala Hodonín.